Over ons2019-04-09T16:31:12+01:00

Over ons

Beste bezoeker,

Graag had ik mij even aan u willen voorstellen. Ik ben een jonge dertiger met een passie voor bloemen, decoratie en landelijk leven en wonen.

Na een basisopleiding land- en tuinbouw en een hogere opleiding in verzekeringen, rechtspraktijk en financiën te hebben genoten, en na een loopbaan van enkele jaren in de financiële sector, heb ik er voor gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken. Mijn verdere opleiding als interieurvormgever heeft mij de kans geboden mijn kennis van interieurinrichting alsnog te verruimen. Ik ben dan ook heel fier u vandaag mijn gloednieuwe zaak ‘Interieur De Withoeve’ te mogen voorstellen.

Vanwaar de naam ‘Interieur De Withoeve’? Mijn ouderlijke huis, een typische Vlaamse langgevelhoeve met wit gekalkte muren en daterend van 1743, heeft mij geïnspireerd bij de keuze van de naam van mijn interieurzaak. Het landelijke karakter en authenticiteit geven precies weer waarvoor mijn zaak staat.

Plant u een herinrichting van uw interieur, zoekt u passende interieurstoffen of wenst u algemeen interieuradvies, wij helpen u graag verder.

Eveneens kan u bij ons terecht voor het vinden van allerhande interieurobjecten met een landelijk karakter, die wij u aanbieden op onze webshop.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groet,

Francis

dscf8190